Sirpaleet

Runoilija neitoperho

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Rakkaus on erehdys, johon on pakko palata.~
 

Minuun sattuu,
sattuu sydämeen.
Unohtaa, unohtaa en voi.
Tunnustan,
tunnustan vielä rakastavani sinua.
Tiedän,
tiedän että kaikki on ohi meidän kohdalta.
Muistot, muistot minua auttaa eteenpäin.
Sinä, sinä olet esimerkki,
että sinunlaisia hyviä ihmisiä on tässä maailmassa.
Me,
me emme vaan olleet toisiamme varten.
Sirpaleet,
sirpaleiksi hajotimme kaiken kun olimme erossa.
Hetket,
hyviä hetkiä oli paljon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot