Ex?

Runoilija neitoperho

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Rakkaus on erehdys, johon on pakko palata.~
 

Odotin tätä päivää kauan,
samalla pelkäsin,
rakastuvani suhun uudelleen.
Oli ensin vaikea katsoa sua silmiin sen kaiken jälkeen.
Mulla oli niin ikävä sua,
sun nauravia silmiä ja hymykuoppia.
Toivon, että me voidaan olla tän kaiken jälkeen vielä ystäviä,
vaikka kumpikin haluaa enemmän toisiltamme. Miksi elämä on vaikeaa…?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot