-aika-

Runoilija neitoperho

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Rakkaus on erehdys, johon on pakko palata.~
 

joskus sen sen haluaisi pysäyttää, joskus sitä haluaisi kääntää taaksepäin. joskus sitä haluaisi kelata myös eteenpäin. toisinaan sitä on vähän, toisinaan paljon. sitä ei voi koskettaa mutta joskus se koskettaa sinua..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot