Pieni Tyttö

Runoilija Broitsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen horoskoopiltani vaaka, joten minun pitäisi olla tasapainoinen. Jostain syystä tämä vaaka taitaa olla rikki. Se vaappuu puolelta toiselle eikä oo ikinä tasapainossa. Tarvitsisin vastapainon siihen toiseen kuppiin niin saisin taas vakautettua itseni.
 

Pieni tyttö itkee, nalle sylissään
Suolaiset kyyneleet valuvat pitkin poskia
Tytön silmät ovat pelokkaat
Niin täynnä tuskaa

Se pieni tyttö muistelee äitiään
Hän muistaa miten äidin käsi löi poskelle
tai miten äidin sanat aina satuttivat

Hän muistaa miten iltaisin äiti aina huusi
vaikka tyttö ei ollut tehnyt mitään väärää

Sinä yhtenä yönä tyttö heräsi
Hän hiipi äidin luokse sohvalle
Pöydällä oli muutama viina pullo
ja tyhjä lääke purkki

Silloin tyttö tiesi että illan lyönnit olivat olleet viimeiset ja
äidin huuto oli ollut viimeinen

Ja niin se pieni tyttö itki itsensä uneen...

Selite: 
No onneksi tää ei kerro ollenkaan mun omasta elämästä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin suloinen että kurkkua kuristi <3

raastavan surullinen... voi kumpa lasten ei tarvitsisi kärsiä...

Itken. Tuoreena äitinä sitä murehtii niin monenlaista. Surullisen kaunis ja hienosti kirjoitettu.

Täällä tämä "vähän isompi tyttö" on kyynel silmänurkassa... Ikävä kyllä noita pieniä tyttöjä ja poikiakin on paljon. Kun vain saisi vanhemmat jotenkin tajuamaan. Todella koskettava!

Äh, en mä keksi sanoja miten kuvata tätä.. Jotenkin tää oli niin järkyttävä, mutta myös surullinen.. Mut suosikkeihin menee joka tapauksessa.. :)

Todella kaunista.. vaikka surullista... Tykkäsin todella.

Huikea, tiivis, pelottava tarina... Lopun armottomuudessaan koskettava ja pysäyttävä.

Surullinen ja ihana!
Kiitos arvostelusta...!

Hirvittävän surullinen, ja ehkäpä monessa paikassa tottakin... valitettavasti..

 

Käyttäjän kaikki runot