Kylmä Päivä

Runoilija Broitsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen horoskoopiltani vaaka, joten minun pitäisi olla tasapainoinen. Jostain syystä tämä vaaka taitaa olla rikki. Se vaappuu puolelta toiselle eikä oo ikinä tasapainossa. Tarvitsisin vastapainon siihen toiseen kuppiin niin saisin taas vakautettua itseni.
 

Sulla oli säteilevä hymy,
Lumoavat silmät ja
hyvä sydän.
Olin niin onnellinen kun sain
olla sun vierelläs ja tiesin,
että sä rakastat mua.
Ja sitten, yksi kylmä päivä
jätit minut ja tiesit
kuinka paljon se sattui minuun.
Ja siksi sen päivän jälkeen,
olen miettinyt,
onkohan sydämmesi yhtä kylmä
kuin päivä jolloin hylkäsit mut

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

kumma juttu et päivät on aina kylmiä kun tollasta tapahtuu. :O

alku oli silti lämmin. :)

Kaunis, haikea, surullinen ja hauras runo...

Surullinen.. mutta hieno runo!!!
:)))

tää on hieno. surullinen, mutta jollain tapaa kaunis. haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot