Rakkaalleni..

Runoilija Senturia

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything happens for a reason
 

Tahtoisin olla kanssasi
Viettää ikuisuuden sinun luonasi
Haluaisin olla jokaisen hetken yhdessä

Halata sinua ja viettää aikaa sinun vierellä

Pitää sinua lähelläni
Suudella sinun huuliasi
Tuntea sinun lämpösi
Aina ja ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuossa on tiettyä turvallisuutta joka tekee sen hyvinkin kauniiksi.

ihana. kirjottaspa joku mullekkin näin.<3

hieno.

Kaunis.

kaunis.ja mikä sattuma,kuuntelen just Apulantaa :)..."sun pitäis hyllyttää paska meininki"...

 

Käyttäjän kaikki runot