verkko

Runoilija kristallitiara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

paluu
huolettomaan
ja
vaivattomaan?

ei
ilottomaan
itse luomaani
kudelmaan, jota
kantamaan
harteillaan
heidätkin tuomitaan

mutta
säikeet ei
suostukaan
hallintaan
silmukat tipahtaa
langat kiertyvät
jalkoihin, sormiin
ja kaulaan
kuristamaan

saamaan
neulojan
tukehtumaan:
tilanne
raukeaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot