Nimetön

Runoilija kristallitiara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei ruusuja rosa
liksomille vaan
ruusuja sinulle,
vihersilmä, näiden
vaaleansinisten päivien
keskeltä. kortissa
selitys, "ikävöiden",
vaikka niin en
uskonutkaan
tapahtuvan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot