Dear Eki

Runoilija kristallitiara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pudotin tänään
ainoan pyyhekumini
terassilautojen välistä kellaritasoon
enkä osannut enää vaieta.

Tahtoisin lähettää
kirjeen Suosikkiin,
kysyä:

"Dear Eki,
onko normaalia,
että saadakseen on kuviteltava
miehen sijaan päälleen nainen,
joka on juuri koskettamaisillaan?

Siksi en vielä tunne
pehmeitä reisiä
tai pehmeitä käsiä
ja haaveilen
että oma tuoksuni
kuuluisi toiselle naiselle.

Dear Eki,
onko tää susta normaalia?"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot