hiekka

Runoilija kristallitiara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

valut käsieni läpi
ojennettujen
sormieni
lomasta.
lattialle, palasina,
pelkään pudottavani
rakkaan kristalliseni
(olet vasta säröillä,
et sirpaleina niinkuin pelkään)

pelkään
tukehduttavani sut jos
pitelisin tiukemmin:
etkö tiedä?
lintujen on lennettävä
hetkittäin myös yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot