Kukaan ei välitä.

Runoilija Wipes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En tiedä millainen olen, mutta rakastan runoja. Kijoitan niitä, luen niitä, mutta eniten rakastan musiikkia. Se on minulle suuri osa elämää.
 

Muistosi vie minut iltoihin,
Joissa tunsin sinut.
Tahdoin jakaa kanssasi kaiken,
Elämän ja kuoleman.
Sanoit minulle paljon,
Uskoin jokaisen sanan,
Vaikken kaikki olikin uskomatonta.
Sanoit rakastavasi minua ikuisesti.
Sanoit tahtovasi viettää kanssani jokaisen päivän.
Kuitenkin jokainen päivä söi tulevaisuuttamme.
Vei meidät pois yhteisestä elämästä.
Sai sinut jättämään minut.
Tiesin etten selvisi siitä,
Sillä rakastan sinua liikaa.
Ei ole sanoja kuvaamaan sen määrää,
Mutta joka päivä peitän tunteitani,
Ettei kukaan saisi tietää heikkouttani,
Ettei kukaan kysyisi vointiani.
Kuitenkin kaikki näkevät tuskani,
Mutta eivät välitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Wipes Elämä 2.4.2011 0 Runo
Wipes En jaksa enää. 18.3.2010 0 Runo
Wipes Kukaan ei välitä. 18.3.2010 0 Runo
Wipes Metsä 2.4.2011 0 Runo
Wipes Nimetön 7.10.2008 2 Runo
Wipes sinä 10.11.2011 2 Runo
Wipes Sinulle ystäväni 18.3.2010 0 Runo
Wipes tulevaisuus 10.5.2009 0 Runo
Wipes Yksin 20.3.2009 0 Runo
Wipes Ystävyys 18.3.2010 0 Runo