Sua päästä särkymään en

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Tiedän, oot kokenut paljon
hyvää ja pahaa
enemmän kuin monet muut

Anteeksi mun reaktioni
en tiedä miten suhtautuis
en vaan olis voinut
aavistaa

Haluan, et tiedät
vaikka näyttäisin siltä
et omat asiat on tärkeempiä
etten välittäis

se johtuu vaan siitä
etten löydä sanoja

Mut hei,

Mä olen tässä
huomaathan sen
Sua päästä särkymään mä en

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nääpäs ! onnee viel kerran muru <3

 

Käyttäjän kaikki runot