Surusilmä

Runoilija 18b6d7067eb26f53aeecd203d1bcf634

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Nuori nainen kirjoittelemassa ajatuksiaan ja tunteitaan runojen muodossa. Kiitän kaikista arvosteluista. :)
 

Surusilmä, surusilmä, älä vielä luovuta,
äiti tulee hakemaan, rakkaan lapsensa eksyneen,
älä itke, älä itke, mennään kohta nukkumaan,
jaksa vielä pieni hetki, älä anna unen tulla.

Surusilmä, surusilmä, suusi ei hymyyn taivu,
lapsen silmäsi väsyneet, tähtiä nähneet eivät,
kohta pääset, kohta pääset, sammalten alle lepäämään,
levon saat lapsikulta, äiti lupaa tuudittaa.

Surusilmä, surusilmä, kuuntele sävelmä hiljainen,
rauhaton sielusi viimeinkin, voi lampaita laskea iäti,
nuku lapsi, nuku lapsi, älä herää unestasi,
äiti pientä suojelee, ei nukkuvaa saa häiritä.

Surusilmä, surusilmä, ei viimeistä satuaan kuullut,
äiti lastaan puristaa, hellittää ei halua,
lepää nyt, lepää nyt, unimaailmaan päädyit,
surusilmän surusilmät, ummistuivat vihdoinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttä, luopumista, tragiikkaa. Julman rankka runo.

 

Käyttäjän kaikki runot