Se iski äkkiä tajuntaani

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

koskaan ennen
en ole ollut näin
varma

että sinä olet minua varten,
että minä elän sinulle,
että voin saada tällaisen onnen, suuren rakkauden

mutta
koskaan, en ikinä,
ole näin
pelännyt menettäväni.

mitä varmempia olemme
rakkaudestamme,
sitä suurempi on
menettämisen pelkomme.

rakas,
tiedäthän
etten ketään,
en koskaan,
niin paljon kuin sinua.

Selite: 
4 vuotta yhteistä taivalta takana <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot