Nimetön

Runoilija Maaju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin tässä pidempään
saattaisin pitääkin sinusta
tai sitten kyllästyisin
tutkivaan katseeseesi

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä,
tahdotko suudella kaulaani porttikäytävässä

tai sitten keitän muina naisina kahvia
ja unohdan
Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
juon sen miten sattuu
Mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole
Mitä tahansa minusta haluat
et taida saada kuitenkaan




SMG - Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana
 

olen ennen luottanut liikaa sanoihin
lupauksiin joita minulle on annettu

joita ei koskaan ole lunastettu

olen itsekin puhunut puhumistani
enkä ole tiennyt
mikä on täysin totta
mikä väritettyä totuutta
mikä täyttä valetta

sitten tuli hän
ja epäili kaikkea minussa
ja niin oppi tuntemaan minut oikeasti

teot,
ne kun kertovat paljon enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot