Mitä olen

Runoilija ssaarraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008
Viimeksi paikalla: 26.3.2023 21:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet osa minua,
menneisyyttäni,
nykypäivää
ja tulevaisuutta.

Sinusta muistuttaa, miljoona kyyneltä, tuhat itkua ja satoja arpia.
En saa pyyhittyä niitä pois, mutta miksi haluaisin.

Sinä teit minusta sen mitä olen.

Selite: 
en vihaa sinua, koska se tarkottaisi sitä että tuntisin jotain. olet osa minua vain siksi että arpia ei voi pyyhkiä pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin minullakin.
Vihata ei pidä, siinä vahingoittaa itseään.
Kirjoitat koskettavasti,
ja terävästi huomioiden suhteesta, jossa leiskuu.
On kiitoksen paikka saada Rakastaa,
vaikka kipeästikin.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot