~Tiitiäinen~

Runoilija Tiuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard, but so am I!! ÄLkäähän immeiset ottako miun juttuja liian tosissaan...
 

Niin pieni,
kuitenkin jotain sanoinkuvaamattoman kaunista.

Täydellinen nenä,
täydelliset varpaat,
lumoavat silmät...

Koko tyttö oli kuin prinsessa!

Häntä rakastin,
ensi silmäyksellä omaksi varastin.

Sydämeni paisui onnesta,
rakkaudesta!

Tämä pieni ihme elämääni valoa toi,
hymyn kasvoilleni pitkäksi aikaa soi...

Selite: 
Miusta tuli täti 26.10 klo. 21.25. Pieni vaaleanpunainen ihme! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

voi,onneks olkoon!! :) <3 ihana runo,hellyyttävä ja suloinen.. :) varmasti on täydellinen pikkuinen! :)

 

Käyttäjän kaikki runot