Olen voittaja

Runoilija laitapakki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen lottovoittaja.
Sanotaanhan että on lottovoitto syntyä Suomeen.
Mutta mutta
kesä
taisi jäädä piippuun,
lataushäiriö vai mikä lie.

Mutta onneksi kylmyyttä riittää.
Taidan lähteä karkuun.
Jälleen kerran.

Ja perhana
nykyään voitot voi tuplata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo.

Hyvä runo

Ei tarvii lähteä mihinkään.
Täällä on nyt niin hottia, niin hottia että
hiukset liimautuvat päähän. ;)

Tuplaus voi kannattaa, hyvä runo!

Kesät ovat välillä niin kylmiä ja sateisia, ettei oikein tiedä mitä lomalla tekisi. Silloin on hyvä lähteä karkuun hetkeksi. Voitot tuplattu. :)
 

Käyttäjän kaikki runot