RHCP

Runoilija laitapakki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

punaiset
kuumat
chilipippurit
täyttävät tajuntani
keinun mukana
sieluni kaukana
siellä mihin auringon säteet eivät tule viistoina
kulkurin kotiin
on pitkä matka

laiva kyntää syvällä
raskaassa lastissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koti on siellä missä on sydän. Missä on sydämesi kulkuri?Kevennä, kevennä lastia, heitä kaikki turha pois..Tällaisia pohdintoja runostasi.

Kyselee: Tarinankertoja kesken kirjoituspuuhan...

Onpa melkoinen runo!

Kiirii pitkin selkää :)

Hyvä runo. Kiitos!

Myös minun makuuni. ;)

"Can I get your hand to write on
Just a piece of leg to bite on
What a night to fly my kite on
Do you want to flash your light on". . .

 

Käyttäjän kaikki runot