Kaikki kaunis katoaa

Runoilija Eweliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki kaunis katoaa,
niin rakkaus kuin kaipuukin,
katoaa kaikki jos välittää,
kaikki jonka vuoksi jaksaa elää,
sitten katoan minäkin,
koska kun sinä katoat,
minulla ei ole enää syytä jaksaa elää

Selite: 
Tälläne fiiilis taas tänää....
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunne välittyy runosta mahtavasti.
Tosi hyvä. :)

Kauniisti oot saanu ajatukset kirjoitetuksi, vaikka asia on vaikea.

Tunne välittyy runosta mahtavasti.
Tosi hyvä. :)

Kauniisti oot saanu ajatukset kirjoitetuksi, vaikka asia on vaikea.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Eweliina Soitto 23.10.2010 1 Runo
Eweliina Kaikki kaunis katoaa 1.11.2010 4 Runo
Eweliina Nimetön 23.5.2011 1 Runo
Eweliina Nimetön 11.2.2011 0 Runo
Eweliina Nimetön 22.2.2011 3 Runo
Eweliina Nimetön 23.5.2011 0 Runo
Eweliina Nimetön 11.2.2011 0 Runo
Eweliina Tyhjyys 11.11.2010 0 Runo
Eweliina 23.10.2010 1 Runo
Eweliina Kultani 11.2.2011 1 Runo