VALA

Runoilija jönes

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Don't compromise yourself, you're all that you've got"
 

Kuulsin kilpaa, voitin
Taklasin rampaa, voitin

Shampanja vaihtui kiljuksi
Kruunu ruususeppeleeksi
mutta ruostuen painaa kaulassa jalometalli

Piikki lihassa;
Mittari porsaan perseessä
Miinus 25, tuuli navakkaa
Mutta rakkaus on pysyvää !

Koska rakkaus ei koskaan kuole,
koska rakkaus ei koskaan kuole,
koska rakkaus ei koskaan kuole...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on tämäkin, oikein kelpo.

 

Käyttäjän kaikki runot