Pieni liekki

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Minun suruni ei pala, ei roihua
se ei halkaise taivaita, ei raivoa
Se palaa hiljaa, pienellä liekillään sydäntäni polttaa.

Minun suruni ei katoa, ei haalistu
se jaksaa valvoa seuranani
muistaa itsestään muistuttaa, ei otettaan hellitä

Ja kun sen pieni liekki viimein sammuu
sen hiilloksena jää ainoastaan korventunut sieluni
paljas ja poltettu sydämeni
jota pieni liekki liikaa rakasti

Selite: 
Säästöliekillä suruun
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm..

Minä kun luulin sen surun olevan kuin kylmä suihku- tai joskus kaipauksessaan lohdutonta kuin syksyisen yön tumma ja tähdetön synkkyys vetisine maisemineen...

silti.. rakkaus voi ilmetä niin monin tavoin... ehkä se surussakin on kuuma?

mene ja tiedä- ajatuksia herättelee tämäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot