Tähtenä taivaan

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Sinulle pieni ja viaton
Sinulle siellä jossain...
Kertoisin kuinka sinua rakastin
Kuinka sinua odotin.

Sinun liekkisi sammui liian aikaisin
Aamukasteen vasta noustessa
Kaikki tämä rakkaus ei saanutkaan sinua henkiin
Kaikki tämä toivo ei riittänytkään

Pois lensit pienin siivin
Parempaan huomiseen, aurinkoa kohti
Paikallesi jäi vain suurta pimeää

Jos et koskaan tänne saapunutkaan
Silti matkalla olit
Sinua silti liikaa odotin
Ja rakastin koko sydämestäni

Lennä pois, pieni lapseni
Lennä parempaan paikkaan
Siellä sinua odottaa uusi elämä
Loistat tähtenä taivaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja surullinen..

 

Käyttäjän kaikki runot