paha tyttö

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas tää tyttö istuu tietokoneen edessä,
kirjoittaa juttuja menneestä ajasta.
Kuunteli äsken musaa ja kyyneleet alko valuu
siin samal miettii ja ei vaa voi tajuu.
Miks kaikki jutut sattuu,
ja tekee kipeää.
Ellei se osu omaa nilkkaa ni joku aina älähtää.
Mä oon nii pahoillani niist jutuista mitä tuli tehtyä.
En oo ylpee mut turha niit on katua.
Tuli säädettyy ja pilattua joitteki elämä.

Äsken vaihtu biisi ja kuuntelin sen sanoja,
tajusin et iha ku kertos musta itestä.
Sii yks jätkä tilittää tehneensä virheitä,
ja mä kelaan mun virheitä

Niit löytyy monta,
mut yks juttu on päälimmäisenä.
Voin rehdisti myöntää tää mua vähä jopa kaduttaa,
annoin sun rakastuu muhu ilma vastakaikua,
annoin sun ymmärtää et mun tunteet on suuria,
mut siin samalla ku sä lähestyit kasvatin vaa muuria.
Tiesin totuuden sun tunteista ja päin naamaa valehtelin. väitin rakastavami mut tiesin totuuden sä' olit mulle korvike.

Tiedän edelleen sun musta välittävän,
viimeks ku tavattii ilmasit vieläki tekisit mitä vaa et oon onnellinen.
Susta joku saa vielä hyvä miehe itelleen,
mut sä et ollu mulle se oikea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot