Lukitsit

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ensin katsonut mä huomiseen,
elin nyt ja tässä vain.

Lopulta silmät auki mä sain,
näin huomisen päivän valoissaan.

Sä lukitsit mut pitkäksi aikaa pimeyteen,
pimeyteen jota rakkaudeksi luulin.

Kun irti päästiin,
niin valo paistoi elämääni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot