Petetty rakkauden haaveissa

Runoilija hooja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.1.2011
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.8.1992

muutama hassu runonen. Kiitos arvosteluista :)
 

Liian monet pettymykset kanssasi koin

Liian paljon rakkautta väliltämme puuttui

Liian suuret haaveet minut luotasi kauas lennätti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot