Kopiot

Runoilija Roxanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Je sens ta menotte qui cherche ma main.



You gave me a reason to smile (smile)
To stay alive for a little while
I had these thoughts to say goodbye
Your eyes told me why

Caliban-Walk like the Dead
 

Liimasin kuviamme
mustille sivuille

-samoja kuvia
kuin vuosi sitten,

jotka raivoissani olin
repinyt kappaleiksi -

ihmetellen omaa

hulluuttani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot