Lapsilleni

Runoilija Leevi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 20:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1977

 

Tänäänkin saan sulkea teidät syliini.

Suukottaa.
Halata.
Kutittaa ja rapsuttaa.

Saan olla osa teidän päivää.

Nauraa.
Kikattaa.
Itkeä ja suuttua.

Saan evästää matkan varrelle.

Neuvoa.
Opettaa.
Ohjata ja ohjailla.

Teidän kanssa.

Saan rakastaa.

Selite: 
Kuolleiden lasten muistopäivänä kiitollisuus omista lapsista korostuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikas runo!
Niimpä se taetaa olla, et mukeloeta evästää jokkaene ommiin kokemuksiisa kaotta.
Hyvilä evväilä pärjee tiukassai paekassa elämäsä pitkospuila taevaltaessa.

Kaunis, rakkautta täynnä

Tuo saan sana joka kertautuu ... nöyrää onnellisuutta tässä ja jälleen lapsissa kerran muistoina kertautuu. Hyvä näin!

Aitoa rakkautta,pidän.

Ruljanssi on melkonen runossa, rakkaus lapsiin vahvana

Kaunis runo.
Jossa kiitollisuus etuoikeudesta, saada olla omien lasten mukana nauttimassa heidän kasvustaan ja iloistaan, on käsin koskettavissa.
Tämä on juuri ajankohtaan ja jokaiseen päiväänkin erittäin hyvin sopiva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Leevi Nimetön 31.5.2014 7 Runo
Leevi Nimetön 25.7.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 31.8.2014 12 Runo
Leevi Nimetön 3.9.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 8.9.2014 0 Runo
Leevi Nimetön 17.9.2014 7 Runo
Leevi Lapsilleni 23.9.2014 6 Runo
Leevi Lapsilleni 23.9.2014 1 Runo
Leevi Nimetön 12.10.2014 0 Runo
Leevi Veeran vanhemmille 20.2.2015 1 Runo