Vihaaja

Runoilija Verisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaan sinua. VIHAAN!
Satutit minua turhilla sanoillasi.
Nauroit selän takanani kun odotin sinua,mutta turhaan.
Pilasit elämäni,todellakin pilasit.
Tapoit minut sisältäni.

[En tunne enään vihaa,en rakkautta,en syyllisyyttä]

(So kill me!)

Selite: 
Hrmh!
Kategoria: 
 

Kommentit

Osittain tuttu tunne...
Pidin tästä runosta. (: <3

 

Käyttäjän kaikki runot