MIKSI??

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Miksi on Ihmisiä on hyviä ja pahoja?
Miksi toiset satuttaa ilman syytä näkyvää
Miksi on toisissa pahuutta jäätävää..

Miksi sanotaan että hyvät selviää?
Hyvät joutuu kärsimään,
niin että lopulta kokonaan häviää..
Miksi sanotaan että paha saa palkkansa?
Pahalla on taikansa
juonittelunsa, valheensa,
paha saa aina lopulta takaisin valtansa.

Miksi hyvillä on lopulta huono olla
ja paha saa nauttia palkinnolla..

Miksi asiat on muuttuneet näin?
Eikö kaiken pitäisi olla toisinpäin?

Selite: 
Satutettu ihmettelijä mietiskeli.. MIKSI?
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavat riimittelyt tässä. ja todella hyvä kysymys tämä runosi.
pidin.

Niinhaän tässä maailmassa on valloillaan jos ei pidä puoliaan on aina onneton, miksi on näin päin nykyään

joo sanos muuta miksi. hyvin kirjoitettu.

Elämä on muuttanut ihmisiä. Koskettava runo. Syyshalit Esa

mukavat riimittelyt tässä. ja todella hyvä kysymys tämä runosi.
pidin.

Niinhaän tässä maailmassa on valloillaan jos ei pidä puoliaan on aina onneton, miksi on näin päin nykyään

joo sanos muuta miksi. hyvin kirjoitettu.

Elämä on muuttanut ihmisiä. Koskettava runo. Syyshalit Esa

 

Käyttäjän kaikki runot