TUSKAA, SURUA..

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Tuska täyttää minut kokonaan.
Suru pusertuu ihon läpi ja huutaa viestiään esiin tuhansilla kyynelillä.
Ei vielä ajatustakaan, miten tästä taas noustaan?
Miten palaset, rippeet, taas kootaan yhdeksi ihmiseksi.
Sellaiseksi, joka taas kestää seuraavan kerran..

Selite: 
Kirjoitettu joskus v. 2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot