Ystävän tuki

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Puhaltaa ystävyyden voimakkaat tuulet,
kuuntele tarkasti niin sinä kuulet;
sanat kauniit, rehelliset, voimaa antaa,
päivästä toiseen ne sua kantaa.
Ystävyys auttaa jaksamaan,
kunnes taas tavataan.

Selite: 
Kirjoitettu hankalassa elämän tilanteessa olevalle ystävälle
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan positiivinen!

Hyvää syntymäpäivää

Kaunis, lämmin runo ystävälle. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

 

Käyttäjän kaikki runot