– viha, synkkyyden tyhjyys

Runoilija lostandalone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oikeita vastauksia, tekoja, sanoja
yrittää, etsii, löytääkö, ei
minne matkalla?
ei harmaata aavistusta

ihan sama, no ei oo
taas itkettää, ei itkeä saa
en jaksa enää, pakko jaksaa
mitä mä teen?
en mä tiedä.

silloin, ei enää koskaan
uudestaan, ei mahdollisuutta
menneisyydessä, ainiaan
muistotkin vain kyyneleet tulvimaan saa

Selite: 
joo,angstia,olin iha lost..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot