jtn

Runoilija lostandalone

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onneni ohitse kävellyt oon varmaan miljoona kertaa
Olisiko jo aika lakata maksamasta velkaa,
jota ei koskaa ollut olemassakaan.
Voisiko rakkauden taika mua kuljettaa ja perille johtaa?
Sillä se pystyssä pitää ja voimaa antaa.

voisinko kerrankin nyt ja tässä
antautua sinun silmiesi edessä
niihin hukkua voisin jos vain soisin
rakkauden mua kuljettaa,
sen jos kerran saan se minut pelastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot