rakastan sinua

Runoilija tyttö-rukka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.9.2008
Viimeksi paikalla: 22.8.2017 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan miltä minusta tuntuu ja mitkä sanat minua parhaiten kuvaa.
 

Teemu ***** rakastan sinua nyt aina ja ikusesti.

Sen hetken kun sinut ensiketaa näin. Muistan sen ikuisesti.

Olit suloinen.
Olit söpö.
Olit ihana.
Oli ujo.
Olit kaikki mitä voi vaan olla.

Emme silloin vielä tienneet mitä rakkaus oikein oli.

Nyt sen tiemme ja joskus vielä toisemme saame.

Selite: 
Silloin meitä ei kukaan voi toisisttamme erottaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot