Minä toivoin saavani enemmän

Runoilija SeJohonSattuu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun me ekan kerran tavatiin, niin halusin vain yhden illan kosketusta. Kun päätin tulla sun luo,niin otin esille kauneimman hymyni ja olin omaitseni.

En minä sitä sinulle kertonut,etten muuta kuin pusuja halunnut.

Siinä me juteltiin,tutustuttiin ja ystävystyttiin.

Paljon se multa vaati,kun numeros pyysin.

Ihastuin.

Järjen ja tunteiden kanssa tappelin.

Mä ehdin suhun pettyä.

Ehdin suhun suuttua.

Mutta, sä aina pyysit anteeksi. Mä annoin anteeksi.

vaikutit vilipttömältä ja uskon sun sitä olevan vieläkin.

Kysyin sulta mitä haluat musta, sä vastasit että ystävän.

Sanoit että tykkäät,mutta ilmeisesti et tarpeeksi.

Annoit toivoa.

Sanoit: "ehkä jonain päivänä"

En vieläkään oiken tiedä, että mitä ajattelet minusta.

Ilmeiseti musta aidosti pidät,kun mun yhteyden ottoihin aina vastaat.

Minä sinua vielä kaipaan,mutten jaksa jäädä odottamaan, että jos joskus se jokin päivä koittaa.

Hymyillään jos kohdataan.

En varmaan pysty sua vielä unohtamaan.

Koulun käytävällähän me aina törmäillään.

Minä toivoin enemmän,mutta sainkin siis vähemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita vuosien takaa. Ei siinä taida mikään muu auttaa kuin aika.

Vau, ihan kuin olisi lukenut omia ajatuksia.vastaavanlainen tilanne omalla kohdalla..hienosti puettu sanoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot