Nauru

Runoilija Mirachie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pikkuruinen kaupunkilaistyttö joka koittaa kanavoida tunteensa muuhunkin kuin kyyneliin ja nauruun. Tämä on sitten tulos. Saa kommentoida runoja ja arvostan arvosteluja :)
 

Helisevää naurua
onnellisia sanoja
kikatin kun kimalsi maailma

Tämä hetki on loppu
Mitä onnellisin alku
Nyt ei ajatuskaan sydämeen satu

Se hetki
Sai hymyn pitkään pysymään
Ja toivo heräsi

ehkä huomenna en itkekään

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä, iloinen runo...hyvä : )

Loppu on myös alku,
toiveikas runo kauniilla sananvalinnoilla.

 

Käyttäjän kaikki runot