Sähkökatkos

Runoilija Mirachie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pikkuruinen kaupunkilaistyttö joka koittaa kanavoida tunteensa muuhunkin kuin kyyneliin ja nauruun. Tämä on sitten tulos. Saa kommentoida runoja ja arvostan arvosteluja :)
 

Hämärää, pimeää
etsin koulun käytävää
vavahdan, kirkaisen
nopeasti kääntyen
tunnistan tuoksusi mausteisen

Olet siinä vieressä
aivan liian lähellä

Räpyttelen, punastuen
pienesti mä hymyilen
sua vilkaisen, tutkien
jopa hämärässä huomaan sen
Katseesi salamoivan latauksen

Olet tässä edessä
vieläkin liian lähellä

Äkkiä, henkäisen
saippuakuplan rikkoen
naurahdan ääni leikkisänä väreillen
liian lähelle sua saata päästää en

Selite: 
Ei kerro suoraan omata elämästä :D Inspis kuitenkin koulun sähkökatkoksesta <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaista se joskus on...suloinen, hyvä runo
Kiitos : )

Kutkuttava hetken kuvaus, pidän. :)

 

Käyttäjän kaikki runot