Haihtunut

Runoilija Mirachie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pikkuruinen kaupunkilaistyttö joka koittaa kanavoida tunteensa muuhunkin kuin kyyneliin ja nauruun. Tämä on sitten tulos. Saa kommentoida runoja ja arvostan arvosteluja :)
 

Istuin paikallani niin pitkään
miettimättä mitään
ja silti liikaa, toiveita ja sulkeita
kadotin sinut kaihossani
ennen kuin huomasin et ollut enää varmaa
jotenkin liu’uit pois
ehkä päästin sinut itse
vapaaksi lentämään, pois tummista tuulistani
ehkä tein sen kaiken itse
tunteakseni elämän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmiä väreitä hrrr... Kyllä oot mahtava!<3

sus o pahasti vikaa,
mit ite luulet mithä se ois?
runoilijan tietty, ja se
vika o vioist paras..

an tul kult...

 

Käyttäjän kaikki runot