Mikä on normaaliuden mittayksikkö?

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Neljän seinän sisässä

Kurjuus

Mieleni palo

Unelmani huomisesta.

Ulkona vain niskassa

Vääristynyt katse

Toisten

Kurjien ahdasmielisten.

Turha on minua taivuttaa

Mieltäni katkaista

Puheilla ei minua voiteta.

Pyydä en liikaa

Jos tahdon

Edes kerran elää normaalin päivän.

Se vain

On liikaa

Muille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot