Yksin tällä tiellä

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Yksin käyn,
tätä tietä täällä vain yksin käyn.
Ei tähtitaivaan portit aukene,
vaikka siellä,
tilaa ois.

Kalpenee,
nuo kasvot nuoren ihmisen.
Kun tunteet sielua raatelee,
ja jättää kaiken pahan,
ammolleen.

Hilpeyttä,
kuumaa,
tunteiden huumaa.
Kaipaan sitä vaan.
Jos ei enää koskaan,
rakkaus tulla saa,
se kaiken tukahduttaa.

Viiltelee,
sanas korvissani,
vieläkin.
Vaikka vuosia siitä on,
ei mikään palaa,
ennalleen.

Katselen,
kun lintu nousee siivilleen.
Se lentää kohti elämää,
ja jättää taakseen,
ikävän.

Hilpeyttä,
kuumaa,
tunteiden huumaa.
Kaipaan sitä vaan.
Jos ei enää koskaan,
rakkaus tulla saa,
se kaiken tukahduttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu, pehmeästi!

 

Käyttäjän kaikki runot