"pikkusisko"

Runoilija poika vaa

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

epäonnistunut?
 

Sä olit pieni tyttö, mut annoit suuresti rakkautta, pelkäsin huomista, koska et ollut minun oma.

Kadehdin silloin muiden tunnettomuutta, mut tiesin että olin sisältä rikas.
Koska rakastin "siskoani", rakastin sua, mutta se lopulta taas täysin turhaa.

Kerroit haaveistasi, lupasin toteuttaa ne sulle,"pikkusisko",toivon, älä ole nyt vihanen mulle.

Heilutin sulle, näin kyyneleesi kasvoilla, tajusin, myös välitit musta, mutta miksi jouduit pois, miksi ei nähdä enään, miksi tunnen nyt sisällä tuskaa?

Jos ikinä enään nähdään, toivon että tunteesi ei ole kadonnut, minä teen mitä vaan eteesi, mitä vaan, mitä olen sinulle vannonut.

Selite: 
En tiedä osaanko runoilla, mutta tämä oli pakko kirjoittaa sisältäni pois. 5 vuotta olit sijaislapsena meillä, sit yhtäkkiä pois. :( Sä olet vahva tyttö, jos joku niin minä sen tiedän! "Miten antaa elämä, kun ei edes itsellä ole sitä"
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilainen runo, ei auennut ihan heti. Kannatti silti lukea toistamiseen, sillä tää teksti on tunnetta täynnä. Välittämistä, rakkautta, toisesta luopumista ja toivoa paremmasta. Se, jolle tää on omistettu, pikkusisko, saa olla onnellinen sunlaisestasi ihmisestä rinnallaan.<3

Onnea synttärinä!

huh huh tälläin 5 vuoden jälkeen kiva lukee tääkin hehe..vielki kyl muistaa ton hetken kun eilisen..:/
En oo muistanutkaan kiittää kommenteista, joten KIITOS. :)

En oo aivan varma ymmärsinkö tuon oikein,
mut se oli koskettavaa tekstiä.. Ei mitään lässytystä vaan aitoa välittämistä:)
Voimia sulle!
Hyvää syntymäpäivää!!

Kaunis runo.kertoo miten välität,rakastat. voimaa.. ja hyvää synttärii..

suosikkeihin... toi kyyneleet silmiin. tämä on kauniisti kirjoitettu, täynnä todellista tunnetta. voimia!
kuten sanon:
"sillä tavalla rakastavat eivät koskaan kuole"

Voih, varmaan vaikea luopua jostain noin rakkaasta, kuin omasta pikkusiskosta. Vaikka eihän hän ihan omasi ollutkaan... Pitää yrittää pärjätä. Ja luottaa siihen, että joskus saatte vielä kohdata ja halata :) Ihanaa syntymäpäivää!

kaunis kaunis runo.

paljon lisätunnetta toi tuo selkeä osoitus: sinä..JNE.

heh.
pidin

tää kosketti..voimia sulle..

Ne ken samaa polkua käy, aina jossain kohtaa. Kerran, kahdesti - sadasti tai kolmesti.

Elää luottamus, rakkaus, kaipuu ja tahto, kuoren kovankin, kivisen peitteen alla.

Rakkaus ottaa, rakkaus antaa. Et itse voi valita, vain taakkasi kantaa.

.. niiden polut kohtaa, joiden tarkoitus on. Meri välillä on vain vettä, kaipaus kyyneltä ja verta.. älä sano "jos", vaan sano "kun" .. ja usko siihen.

 

Käyttäjän kaikki runot