Runoilija James

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen kylmä, minä olen yö
Minä olen se, mitä kukaan ollut ei
Sinä olet aurinko, sinä olet päivä
Sinä olet se, mitä minä en voi

Minä olen vesi, sinä olet ranta
Johon minä itseäni lyön
Sinä olet taivas, ja minä olen maa
Joka sateella kyyneleitäsi syö

Sinä olet aurinko, minä olen kuu
Minä lasken ennenkuin nouset
Minä olen pimeys, sinä olet valo
Valo joka yöni valaisee

Selite: 
Yö- ja päivätyön eroja.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

nerokaan hieno runo. Piilevää tunnetta kätkettynä viisaiden sanojen alle :)
Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
James Hiljaisuuden ääni 11.10.2010 0 Runo
James Liekki 12.10.2010 0 Runo
James Orpo 11.10.2010 0 Runo
James 8.10.2010 1 Runo
James Muisto 11.10.2010 0 Runo
James Haituli 29.9.2010 1 Runo