Pyhät miehet ruudun takana

Runoilija gmork

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun psykedelia astuu huoneeseen, rakkaus tuntee olonsa uhatuksi ja katoaa.
 

Minä tahdoin koskettaa
sitä miestä
joka kantaa käsivarsillaan

leijonanpentuja.

Haavoittuneita pentuja,
takaisin omiensa pariin.

Voi miten tahtoisinkaan olla
yksi noista pennuista.

--

Ja miten hän paikkaa meidän
särkyneet sydämemme
vain kahdella lauseella.

Olisipa minunkin sydämeni rikki.

---

Mutta minun sormeni,
sormeni ovat niin kohmeessa.
Tästä kylmyydestä
ja kirjoittamisesta.

Vain sinä,
rakas kirjoituskoneeni,
vain sinä tunnet muistojen
haavoittavan kosketukseni
elottomalla pinnallasi.

Ja kun televisiossa
puhuvat nämä
Pyhistä Pyhimmät,
minä peitän korvani.

--

Sillä poissa ovat leijonanpentuni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Persoonallinen ja ajatuksia herättävä. Jo tuo otsikko herätti mun kiinnostuksen.

 

Käyttäjän kaikki runot