isä

Runoilija gmork

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun psykedelia astuu huoneeseen, rakkaus tuntee olonsa uhatuksi ja katoaa.
 

Isälläni oli unelma
ja taskuissaan kaksi pulloa olutta.

Hänellä oli kanootti
ja joessa verkot laskettuina.

Kotona vaimo ja kaksi lasta.

--

Isälläni oli ongelma
ja salaisuuksia huonoissa kätköissä.

Hänellä oli työn ahavoittamat kädet
ja ryppyjä silmäkulmissa.

Kotona koira ja kaksi kissaa.

--

Minulla oli unelma
ja auringon vaalentama tukka.

Äiti, isä ja veli.

Kotona mustavalkoinen kissa.

--

Minun isäni on tavallinen mies
ja meidän unelma on sama.

Meillä on vaikeuksien vakauttamat kädet
ja sieluissamme yhteiset haavat.

Meillä on tappajan kädet.
Ja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot