Kunnia meissä

Runoilija gmork

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun psykedelia astuu huoneeseen, rakkaus tuntee olonsa uhatuksi ja katoaa.
 

Entä sinä,

annatko kaikki syntini anteeksi

vaikka itse en anteeksi anna niille,

jotka ovat minua vastaan rikkoneet.

Enkä päästä itseäni pahasta.

Eikä minussa ole valtakunta eikä voima

tai kunnia.

Vaan se on meissä,

iankaikkisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot