Vahvistun

Runoilija Vinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omasta ja muiden elämästä, hetken tunteista ja tilanteista. Hetki on lyhyt, joskus pidempi. Ja joskus sitä ei oikeasti ollutkaan.

Ikuisuusosoitteeni olen valinnut.
 

Aamulla herään varhain
juon vihreää teetä
tyrnimehua, inkivääriä
luomupiimässä gojimarjoja
kello puoli kahdeksan juoksen viisi kilometriä

Tänään olen selvillä vesillä
Enää ei sydäntä särjetä

Illalla lasi punaviiniä
toinen
ja no kahvia kuitenkin
ja vähän viskiä
suklaakin on terveellistä
ja lasi punaviiniä

Valvon koko yön
ja aamulla herään varhain
juon vihreää teetä
tyrnimehua, inkivääriä
luomupiimässä gojimarjoja

Kello puoli kahdeksan
tänään vähän kahvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No huh, tuota juomista,
mutta Erinomainen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot