Olen tullut kaukaa

Runoilija Vinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omasta ja muiden elämästä, hetken tunteista ja tilanteista. Hetki on lyhyt, joskus pidempi. Ja joskus sitä ei oikeasti ollutkaan.

Ikuisuusosoitteeni olen valinnut.
 

Aamukuuden usvassa lumen lupaus
ja pilvien takana taivas.

Pakkanen puree poskeen kuopan
huurtaa hiusten lomaan hymyn,
tämän tien tunnen.

Lehdenjakaja, ambulanssi ja aikainen työmatka,
vastaantulijoiden silmissä vielä vähän yö.

Ennen kotia
hiutaleet
saavat minut kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on selvästi sanat hallussa.

Pidän kotimatkoista joista muistaa jotain! hieno runo!

loistava kohta: (Pakkanen puree poskeen kuopan
huurtaa hiusten lomaan hymyn,
tämän tien tunnen.)

Ihastunut tapaasi runoilla.

Tämäkin - Tosi Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot