Nimetön

Runoilija Vinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omasta ja muiden elämästä, hetken tunteista ja tilanteista. Hetki on lyhyt, joskus pidempi. Ja joskus sitä ei oikeasti ollutkaan.

Ikuisuusosoitteeni olen valinnut.
 

Marraskuu ja kaamos
saa tahtoni katoamaan.
Maailma täynnä pisaroita,
kura tunkee kynsien alle.
Mihin valo lankeaa?

Kun sinä
piirrät puheillasi kaaren,
kasvoillani
se ylös aukeaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot