Vapaa kasvatus

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Siivet veivät
taas tänään –
siivet kasvoivat kyljistäsi

ja se sattui

ja sinä huusit.

Mikä minä olen sinut korjaamaan
tai riisumaan sinulta siivet

Mikä minä olen sinua pitämään
vaikka voisinkin vielä hetken

Siivet kasvoivat kyljistäsi

ja sinä lensit

ja minä katselin

Älä lennä lähelle aurinkoa
niinhän Ikaroksellekin kerrottiin

Mutta mikä minä olen sinulle kertomaan
kun vasta opin sen itsekin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin... vaikka olisikin kokenut kolhuja, ei voi toiselta viedä sitä kipua, nautintoakin oppia itse. Hieno runo!

Erikoinen, mielenkiintoinen, ihanaa tunnelmaa...

 

Käyttäjän kaikki runot